2022 FAALİYET RAPORU
Misyonumuz-Vizyonumuz-Stratejilerimiz

Misyonumuz

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru kanaldan en uygun çözüm ve değer önerilerini sunan, katılım bankacılığı prensiplerinin, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olarak dünya standartlarında sürdürülebilir kârlılık ve verimlilikle faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini gözetmek suretiyle finansal erişimi kolaylaştıran bir katılım bankası olmaktır.


Vizyonumuz

Sadece Türkiye’de değil, bölgesinde de katılım bankacılığına güç veren, sürekli değer üreterek; her aşamada paylaştıkça daha fazlasını müşterilerine öneren, evrensel, saygın ve lider bir katılım bankası olmaktır.


Stratejilerimiz

Ana stratejimiz; Odaklı Büyüme, Sürdürülebilir Karlılık, Yetkinlik Dönüşümü, Katılım Bankacılığı ve Tarım Bankacılığı olarak belirlenmiştir.

Odaklı Büyüme aksiyonumuza istinaden tüm segment büyüklüklerinde gelişimimizi sürdürürken, ülke ekonomimiz için de önemli bir büyüklüğü oluşturan Kobi ve Kobi üzeri şirketlerimiz ile yerli ve yabancı varlıklı müşterimiz içerisinde kazanma hakkı noktalarına ayrıca yoğunlaşacağız. Bu segmentler için uygulama geliştirme ve yatırımlar yaparak, sürdürülebilir karlılığı sağlamayı amaçlıyoruz.

Yapılacak yatırımların ve geliştirilecek uygulamaların kapsayıcılığı için, amaçlar ile uyumlu tercihleri yapabilecek yetkin insan kaynağı ile birleştirilmesi gereğine istinaden, insan kaynağımızın yetkinlik dönüşümünü tamamlayacağız.

Stratejilerimiz, Ülkemizin finansal gelişimine destek olacak ve parçası olduğumuz Katılım Bankacılığı pazarının geliştirilmesini sağlayacak bütüne hizmet edecektir.