2022 FAALİYET RAPORU
2022 Yılında Öne Çıkanlar
Strateji Yol Haritası 2022-2025

Ziraat Katılım; odaklı büyüme, sürdürülebilir kârlılık, yetkinlik dönüşümü ve katılım bankacılığının örnek bankası olma hedefleri çerçevesinde, 2022-2025 dönemini kapsayan stratejik planı ve yol haritasını belirlemiştir.

Altın Ödül Dördüncü Kez Ziraat Katılım'ın

Ziraat Katılım, sosyal medyaya damgasını vuran marka, ajans, proje ve kişilerin ödüllendirildiği, BoomSonar ve Marketing Türkiye iş birliğinde organize edilen Brandverse Awards’ta, üst üste 4. kez “Türkiye’nin Sosyal Medyada En Etkin Katılım Bankası” seçilerek altın ödüle layık görülmüştür.

Stevie Awards’ta 2 Ödül Birden

Ziraat Katılım, Stevie Awards’ta “Operasyonel İşlemlerin Robotik Süreç Otomasyonunda Kullanılan Yazılım ile Cevaplandırılması” projesi kapsamında “Yılın Şirketi-Bankacılık” kategorisinde bronz ödülüne, bankacılık alanında yapılan halk oylaması neticesinde de People’s Choice ödülüne layık görülmüştür.

Alfa Awards-En iyi Müşteri Deneyimi Sağlayan Katılım Bankası Ödülü

Ziraat Katılım, 2022 yılında, Marketing Türkiye adına AKADEMETRE Research and Strategic Planning tarafından, 1.200 kişiyle yüz yüze yapılan anket sonucunda, katılım bankacılığı sektörünün “Müşteri Markası (Customer Brand)” seçilmiştir.

Ziraat Finans Grubu Vizyon 2023 Toplantısı Antalya'da Gerçekleşti

Ziraat Finans Grubu’nun tüm katılımcılarına yönelik gerçekleştirilen toplantıda, Grubun önümüzdeki dönem hedef ve stratejilerine ilişkin değerlendirmelerde bulunulmuştur. Ziraat Finans Grubu Vizyon 2023 Toplantısı'na; Ziraat Katılım Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar ile Ziraat Finans Grubu üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Ziraat Katılım Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdürü Metin Özdemir, Genel Müdür Yardımcıları, Grup Başkanları, Bölüm Başkanları, Genel Müdürlük Servis Yöneticileri ve Şube Yöneticileri katılmıştır.